Serviciu de Transfer Roma Aeroport & Port

Serviciu de transfer la și de la Roma, aeroporturile Fiumicino și Ciampino și portul de croazieră Civitavecchia

 IT  DE  ES  FR  NL  PT  JP ●●●

Transport Prețuri Rezervare Contacte
airport-to-rome-taxi-cab-rome-to-airport

Transport Aeroportul Roma | Serviciu de transfer.
Transfer privat sau partajat de la 29 € pentru 1-2 persoane. Furgonetă Mercedes clasa Business.

Oferim serviciu de transfer la prețuri fixe și low-cost, comun sau privat, de la aeroportul Fiumicino (FCO) sau Ciampino (CIA) din / către orașul Roma sau portul de croazieră.

 • Prețuri fixe, fără surprize.
 • Standard de înaltă calitate (clasa Uber).
 • Opțiune de economisire cu un transfer comun.
 • Rezervați online fără costuri de rezervare.
 • Plătiți direct șoferul.
 • Transport de grup și evenimente.
 • Vizitați Roma din port sau aeroport.

Rezervați-vă călătoria de la Aeroportul Fiumicino la orașul sau portul Roma direct online, fără card de credit și fără costuri de rezervare. Standard de înaltă calitate, la fel ca și companiile de transport precum Uber. Economisiți cu un serviciu comun de transfer de la / la aeroportul Romei sau rezervați un transfer privat. La serviciul de transport de la Roma ușă în ușă este recomandat, deoarece este economic și rapid și nu există timp de așteptare. La aeroport se va ajunge în aproximativ o jumătate de oră. Transportul comun de transfer de la / la aeroport se face cu mini-camionete clasa business și este împărțit cu maximum 8 pasageri. Rezervarea de ultim moment este posibilă în funcție de disponibilitatea serviciului de transfer. Timpul de așteptare pentru un transfer comun de la Aeroportul Fiumicino este de aproximativ 30 de minute. Încercăm întotdeauna să combinăm transferul comun cu aceleași zboruri de sosire sau de plecare. Rezervaţi cu noi un serviciu de transfer sigur şi fiabil. Vorbim italiană, engleză, germană, albaneză, sârbo-croată și turcă. Încercați serviciul nostru de transfer de la aeroportul Fiumicino (FCO) la orașul Roma sau la port. Folosim mașini și mini-camionete din clasa business pentru a asigura clienților noștri cea mai bună calitate la cele mai mici tarife.

De ce să călătorești cu noi

De ce să călătorești cu noi

Suntem o companie de transport de familie profesionistă care oferă servicii de transfer sigure și fiabile, cu prețuri clare. Citiți mai jos pentru a afla mai multe despre noi.

Sigur și fiabil

Ne tratăm clienții cu grijă și atenție. Ne vom asigura că veți ajunge la destinație în condiții de siguranță și la timp. În spatele acestui site web sunt oameni reali și ne puteți contacta direct. Cunoaște-ne făcând clic pe butonul de mai jos.

Prețuri fixe și reduceri

Veți plăti exact prețul total pe care îl vedeți în e-mailul de confirmare. Prețul total include taxe și este valabil pentru toți pasagerii. Se aplică un preț redus dacă este disponibil un serviciu de transfer comun. Puteți plăti direct la bord.

Rezervare gratuită, schimbare și anulare

Nu aplicăm costurile de rezervare. Puteți rezerva online gratuit. Nu este necesar un card de credit. Puteți plăti direct la bord la șofer, după ce ajungeți la destinație. O schimbare sau anulare sunt posibile în orice moment, gratuit. Vă rugăm să ne informați la timp dacă aveți nevoie de o modificare.

Serviciu de asistență pentru clienți multilingv

Ne pasă de clienții noștri. Vorbim italiană, engleză, germană, sârbă, croată, turcă și albaneză. Contactați-ne prin e-mail, telefon, whatsapp, sms, skype sau facebook.

Recenzii ale clienților

Recenzii ale clienților

Aflați ce spun clienții noștri despre noi. Mai multe recenzii pot fi găsite în pagina noastră de afaceri Google.

Carmel Meli

Very good service....found driver waiting for us at airport even though we arrived before stated time. We had booked a one way transfer, but then booked them again to take us to airport....will definitely use them again when visiting Rome and if you operate somewhere else in Italy, please let us know.

Gerhard Teddy

Sehr guter Fahrdienst. Wurden pünktlich vom Flughafen Rom abgeholt. Und genauso pünklich wieder beim Hotel zu Rückfahrt zum Flughafen. Fahrer sehr freundlich. Hat sogar die Koffer von den Damen genommen! Immer gerne wieder..

Francine Graillot

Tres contents de vos services merci a tous.

Biserca Rasic

Odlican transport servis, osoblje ljubazno. Brzi, tačni i pouzdani!

Echipa noastră

Echipa noastră

Enea

Web designer/ Asistență clienți

Anka

Rezervare / Asistență clienți

Nico

Managementul flotei / Conducătorul auto
Transport Aeroport Roma

Transferuri de la aeroportul Romei
Transfer privat și comun la și de la Ciampino și Fiumicino

Descoperiți serviciile noastre de transfer de la / la aeroport și transfer comun de la sau către orașul Roma, aeroportul Ciampino (CIA) sau portul de croazieră.

  

Transfer de la Aeroportul Fiumicino la Roma

Serviciu de transfer partajat sau transfer privat (business taxi)de la aeroportul internațional din Roma „Leonardo Da Vinci” (FCO) către orașul Roma. Preț de transfer comun 29 € pentru 1-2 pasageri (cu microbuzul business class cu maxim 8 persoane). Preț taxi privat începând de la 39 € pentru 1-2 pasageri. Șoferul nostru vă va prelua la ieșire, după zona de recuperare a bagajelor cu numele dvs. pe o placă.


  

Transfer de la Roma la Aeroportul Fiumicino

Serviciu de transfer comun sau transfer privat (business taxi) din orașul Roma către aeroportul internațional „Leonardo Da Vinci” din Fiumicino (FCO). Preț de transfer comun 29 € pentru 1-2 pasageri (cu microbuzul business class cu maxim 8 persoane). Preț taxi privat începând de la 39 € pentru 1-2 pasageri. Șoferul nostru vă va prelua la hotel sau la adresa introdusă în timpul procesului de rezervare.


  

Transfer de la Aeroportul Fiumicino la Aeroportul Ciampino

Serviciu de transfer comun sau transfer privat (business taxi) de la aeroporturile internaționale din Roma „Leonardo Da Vinci” la Fiumicino (FCO) și „G.B. Pastine” din Ciampino (CIA). Preț de transfer comun 29 € pentru 1-2 pasageri (cu microbuzul business class cu maxim 8 persoane). Preț taxi privat începând de la 39 € pentru 1-2 pasageri. Șoferul nostru vă va prelua la ieșire, după zona de recuperare a bagajelor cu numele dvs. pe o placă.


  

Transfer de la Aeroportul Fiumicino la portul de Civitavecchia

Serviciu de transfer comun sau transfer privat (business taxi) de la aeroportul internațional din Roma „Leonardo Da Vinci” (FCO) la portul de croazieră. Preț de transfer comun 90 € pentru 1-2 pasageri (cu microbuzul business class cu maxim 8 persoane). Preț taxi privat începând de 119 € pentru 1-2 pasageri. Șoferul nostru vă va prelua la ieșire, după zona de recuperare a bagajelor cu numele dvs. pe o placă.


  

Transfer de la portul Civitavecchia la Aeroportul Fiumicino

Serviciu de transfer comun sau transfer privat (business taxi) de la portul de croazieră la aeroportul internațional „Leonardo Da Vinci” din Fiumicino (FCO). Preț de transfer comun 90 € pentru 1-2 pasageri (cu microbuzul business class cu maxim 8 persoane). Preț taxi privat începând de 119 € pentru 1-2 pasageri. Șoferul nostru vă va prelua la ieșire, după zona de recuperare a bagajelor cu numele dvs. pe o placă.


  

Transfer de la Aeroportul Ciampino la Aeroportul Fiumicino

Serviciu de transfer comun sau transfer privat (business taxi) între aeroportul internațional Roma "G.B. Pastine" Ciampino (CIA) și aeroportul "Leonardo Da Vinci" Fiumicino (FCO). Preț de transfer comun 29 € pentru 1-2 pasageri (cu microbuzul business class cu maxim 8 persoane). Preț taxi privat începând de la 39 € pentru 1-2 pasageri. Șoferul nostru vă va prelua la ieșire, după zona de recuperare a bagajelor cu numele dvs. pe o placă.


Vizitați Roma de la aeroport sau port

Treceți în Roma și doriți să vizitați frumusețile sale unice cu un tur rapid?. Contactați-ne pentru un tur rapid al Romei pentru a vizita principalele atracții: Colosseum, Vatican, Piazza di Spagna (treptele spaniole), Panteonul, Forum Romanum, Fontana di Trevi. În funcție de timpul disponibil, vă putem oferi o mușcătură de Roma de reținut.

Rome Shopping Outlet Shuttle

Dacă stați în Roma suficient de mult timp pentru a vă bucura de atracțiile sale turistice majore și doriți să faceți un tur de cumpărături, vă putem duce la punctele de designer Castel Romano și Valmontone pentru a găsi peste 150 de magazine de designer care oferă reduceri de până la 70% la modă mărci

Transport pentru evenimente de companie

De asemenea, organizăm servicii de transfer pentru evenimente de companie precum expoziții, conferințe și alte evenimente de afaceri. Împreună cu partenerii noștri putem aranja transportul pentru sute de pasageri. Contactați-ne pentru o ofertă.

Prețuri

Prețuri

Cea mai bună calitate la cele mai mici tarife pentru serviciile noastre de transfer partajat și taxi privat Roma-Aeroporturi.

Transport Aeroportul Roma
Fiumicino și Ciampino
Pretul total
3 Pasageri

45/transfer privat

35*/navetă comună

 • Preț comun, dacă este disponibil
 • Gratuit 2 pungi de persoană
 • Gratuit 1 scaun bebeluși + 1 inaltator
Transport Aeroportul Roma
Fiumicino și Ciampino
Pretul total
4 - 6 Pasageri

55/transfer privat

45*/navetă comună

 • Preț comun, dacă este disponibil
 • Gratuit 2 pungi de persoană
 • Gratuit 1 scaun bebeluși + 1 inaltator
Transport Aeroportul Roma
Fiumicino și Ciampino
Pretul total
7 sau 8 Pasageri

70/transfer privat

 •  
 • Microbuze business class
 • 1 geantă mare + 1 mică de persoană
 • Gratuit 1 scaun bebeluși + 1 inaltator

Rezervare transfer de la și la Aeroport

Rezervați acum un serviciu de transfer sau verificați prețurile noastre. Pentru mai multe informații, contactați-ne oricând folosind formularul nostru de contact sau prin e-mail, chat sau sms.

Rezervați acum Prețurile de transport Contacte Program zboruri

Program zboruri

Program zboruri

Aici puteți verifica sosirile și plecările aeroporturilor Fiumicino (FCO) și Ciampino.